Flytterengøring

Skal vi klare flytterengøringen for dig?

Ønsker du en grundig og professionel rengøring af din lejlighed i forbindelse med en flytning? Så kan du trygt kontakte os angående din flytterengøring. Hos KJFMultiservice er vi specialister i alle former for rengøring. Vi arbejder effektivt og sørger for, at der er rent i hvert eneste hjørne af lejligheden.

Komplet flytterengøring

Vi ved, hvor vigtigt det er at have øje for den mindste detalje, når det gælder hovedrengøring i forbindelse med en fraflytning. Der er høje krav til lejlighedens stand, når den overdrages. Lad os klare rengøringen for dig, så du kan slippe for at betale ekstra regninger, når det er tid til flyttesyn.

Vi indgår en klar aftale om, hvad du ønsker, vi skal stå for. Ingen rengøringsopgave er hverken for stor eller for lille til os. Vi fjerner kalk fra fliser, foretager en grundig støvsugning, vasker gulvet m.m.

Kontakt os

Overvejer du et professionel rengøringsfirma til flytterengøring? Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Du kan ringe på telefon 21 95 18 05 eller skrive på mail kjrengoring@kfjp.dk. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hjem

Hjem

Ring op

Ring op

Send email

Send email

Kontakt os

Kontakt os