Hovedrengøring

Professionel hovedrengøring

Få et professionelt rengøringsfirma til at stå for din hovedrengøring! Hos KJFMultiservice er vi altid klar til at gøre hovedrent i dit hjem. Med en hovedrengøring kommer vi helt ind i krogene, som man ikke altid lige kommer ind til. Her bliver alle møbler rykket ud, så vi kan vaske væggene samt tørre panelerne af. Vi kommer ind til alle de skjulte steder og ned i småkrogene. Der vil ikke være en plet at finde, når vi har været hos dig.

Løsninger efter dine behov

Du er helt selv med til at bestemme, hvor ofte vi skal komme og gøre hovedrent hos dig. Vi sammensætter løsningerne lige præcis efter dine behov. Vi kan også lave faste aftaler, så vi kommer ud til dig de antal gange om året, som du har brug for.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan lave en løsning, der passer bedst til dig? Så kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvor ofte du har brug for os. Ring til os på 21 95 18 05 og få et uforpligtende tilbud på en sær løsning til dig. Du er også velkommen til at skrive på mail kjregnskab@kfjp.dk eller via vores kontaktformular.

Hjem

Hjem

Ring op

Ring op

Send email

Send email

Kontakt os

Kontakt os