Erhvervsrengøring

Lad os stå for din erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring – få hjælp til at skabe et sundt arbejdsmiljø

Har du brug for en grundig og effektiv rengøringsløsning?

Et rent og velorganiseret arbejdsmiljø kan være nøglen til produktivitet og arbejdsglæde på arbejdspladsen. Medarbejderne trives bedre i rene og pæne omgivelser, mens grundig rengøring også kan forbedre indeklimaet i eksempelvis en kontorbygning. Der er derfor alt mulig god grund til at få professionel hjælp til erhvervsrengøring – og her er KJFMultiservice klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder nemlig en omfattende rengøring til erhvervskunder i og omkring Thisted, Jammerbugt og Holstebro. Skal vi også hjælpe dig med at holde din virksomhed, butik eller udlejningsboliger pæne og nydelige for kunder såvel som ansatte? Så kommer vi gerne ud og tager opgaven på os.

Erhvervsrengøring til forskellige områder

Hos KJFMultiservice kan vi tilbyde erhvervsrengøring til en bred vifte af virksomheder og institutioner. Vi kan blandt andet hjælpe med kontorrengøring, hvis du ønsker at holde rene og præsentable kontorer, mødelokaler og lignende, når du skal tage imod kunder, samarbejdspartnere og ansatte.​

Derudover har vi specialiseret os i sommerhusrengøring, da vi har mange sommerhuse og ferieboliger her i området. Vores erhvervsrengøring er derfor også henvendt udlejningsselskaber, der skal have hjælp til at gøre sommerhuse rent imellem de forskellige lejere.

Vi tilbyder desuden også vinduespudsning, hvis du ønsker en komplet rengøring, uanset om det er på dit kontor, i dine sommerhuse, på butiksfacaden eller andet.

Vi forstår, at alle vores erhvervskunder har unikke rengøringsbehov, og vi skræddersyer derfor hver rengøringsplan præcist ud fra dine og din virksomheds ønsker.

Kontakt os og hold dine erhvervslokaler og udlejningsboliger rene

Ønsker du vores professionelle hjælp til erhvervsrengøring af dit kontor, dine udlejningsboliger, butikslokaler eller noget helt andet? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Når du har fortalt os om, hvad vi skal hjælpe med, så udformer vi dig gerne et tilbud på vores rengøringsarbejde.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk