Hækklipning

Hækklipning med flotte resultater

Vi vedligeholder og plejer dine hække og bede.

For at holde en pæn og ordentlig hæk, bliver man nødt til at pleje og vedligeholde den - eksempelvis ved at klippe den til. Det hjælper vi hos KJFMultiservice dig gerne med. Vi tilbyder nemlig hækklining og lugning af bede til skarpe priser.

Med vores store erfaring inden for klipning af hække, kan du trygt stole på, at vi ved præcist, hvordan det skal gøres for at skabe de flotteste resultater. Vi vægter kvalitet og god service over alt andet, og vi kan derfor garantere dig et tilfredsstillende resultat og et behageligt samarbejde.

Få klippet hækkene derhjemme af fagmænd

Da dine hække har godt af at blive klippet jævnligt, kan du med fordel indgå i et fast samarbejde med os. Så sørger vi for at sende en af vores dygtige fagmænd ud, hver gang dine hække har brug for en kærlig og kompetent hånd. 

Med en pålidelig og imødekommende service lover vi altid at overholde alle vores aftaler i forhold til pris, tidsramme og lignende. Og så rydder vi naturligvis pænt op efter os selv, så din have efterlades i en nydelig stand.

Din have er således i trygge og sikre hænder, når du overlader dine opgaver med hækklipning til os. Vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme dine behov, så du ikke tøver med at kontakte os igen, næste gang du har brug for hjælp.

Skal vi hjælpe dig med hækklipning? Kontakt os gerne

Hvis du vil have os til at komme forbi og hjælpe dig med hækklipning, så skal du endelig bare kontakte os. Det er du også velkommen til, hvis du har spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig en konkret pris på en opgave. Du kan få fat i os på telefon 21 95 18 05 eller mail kjregnskab@kfjp.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk