Vinduespudsning

Lad os stå for din vinduespudsning.

Vi klarer din vinduespudsning – flot og effektivt

Trænger dine vinduer til at blive rengjort og pudset?

Er det blevet tid til, at dine vinduer skal have en grundig vask og pudsning? Hos KJFMultiservice har vi stor erfaring med vinduespudsning, og vi har hjulpet mange tilfredse kunder i Thisted, Holstebro og Jammerbugt. Lad derfor os tage kyndigt hånd om dine vinduer, så du ikke selv skal bruge tid på at rengøre dem.

Vores dygtige medarbejdere sørger for, at dine vinduer bliver helt pletfrie. Vi hjælper både private husejere, sommerhusejere, virksomheder og udlejningsselskaber med vinduespudsning. Vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Effektiv vinduespudsning efter dine ønsker

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til vinduespudsning. Derfor er vi her for at gøre det nemt for dig. Vi sørger for, at dit hjem eller din arbejdsplads viser sig fra sin bedste side med skinnende rene vinduer.

Vi forstår, at hver kunde har unikke behov, og derfor er vores løsninger skræddersyet til at imødekomme netop dine krav. Hvad enten du ønsker en engangsrengøring eller løbende vedligeholdelse, er vores erfarne og professionelle medarbejdere klar til at hjælpe.​

Hvis du ønsker en omfattende rengøringsløsning, så kan vi også tilbyde vinduespolering som en del af en større pakke, hvor vi varetager forskellige andre rengøringsopgaver samt plejer og vedligeholder din have. Vi ønsker nemlig at hjælpe dig i præcist det omfang, du har brug for.

Kontakt os i dag og få en vinduespudser ud

Skal vi komme ud og varetage din opgave med vinduespudsning, så kan du altid ringe eller skrive til os. Vores priser på rengøring af vinduer afhænger af opgavens omfang, og vi udformer dig derfor gerne et tilbud, når du har fortalt os om, hvad du skal have hjælp til.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk