Almindelig rengøring

Få hjælp til rengøringen derhjemme

Kunne du godt bruge en ekstra hånd til at hjælpe med rengøringen i derhjemme? Så er vi klar til at hjælpe dig!

Hos KJFMultiservice er vi din faste rengøringspartner, og vi kan derfor sørge for, at dit hjem altid er pænt og rent. 

Har du brug for hjælp til at klare de små og lette, men stadig utroligt tidskrævende rengøringsopgaver, så kommer vi gerne varetager opgaverne for dig. Det kan eksempelvis være ved at støvsuge, vaske gulvene samt tørre støv af. ​

Vi hjælper med glæde til med rengøringen i dit hjem, så din hverdag bliver lidt mere overskuelig, og så du får bedre tid til at lave de ting, du virkelig holder af.

Vi tilpasser os dine behov

Hos KJFMultiservice går vi op i kvaliteten af vores rengøringsarbejde. Vi benytter os derfor af skånsomme og effektive rengøringsmidler af høj kvalitet. Dette sikrer nemlig de flotteste og mest skinnende resultater.

I vores arbejde er det altid dig som kunde, der er i centrum. Det er nemlig dine ønsker og behov, som vi forsøger at imødekomme og derfor tilpasser vores arbejde efter. Vi laver derfor også gerne en rengøringsløsning, der passer præcist til dig!

Når du vælger os til at hjælpe med rengøringen derhjemme, vælger du et rengøringsfirma, som går op i sit arbejde. Alle vores ansatte er nemlig professionelle og har arbejdet inden for branchen i flere år, hvilket garanterer dig et flot og tilfredsstillende resultat - hver gang vi kommer og gør rent for dig.

Kontakt os og få hjælp til at holde et rent hjem

Ønsker du en snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag på 21 95 18 05 eller mail kjregnskab@kfjp.dk, og lad os snakke om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dit hjem pænt og rent.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk