Rengøring af tæpper

Grundig og effektiv rengøring af tæpper

Har du et tæppe, der er beskidt og trist at se på?

Hos KJFMultiservice tilbyder vi en både grundig og effektiv rengøring af tæpper. Vi fjerner genstridige og irriterende pletter og gammelt snavs, så dit tæppe endnu kommer til at se ud, som da du lige havde købt det.

​Med en nænsom dampvask opløser vi alle pletter, der måtte være på tæppet, så de nemt og hurtigt kan fjernes. Samtidig skånes tæppet, da vanddampen ikke gør skade på tæppets struktur og blødhed. Det er således den bedst mulige måde, man kan rense et tæppe på.

​En nem og overskuelig service

Vi ønsker altid at kunne tilbyde vores kunder en nem og overskuelig service, uanset hvad vi skal hjælpe med. Dette gælder selvfølgelig også vores arbejde med rengøring af tæpper.​

Derfor skal du heller ikke tænke på at skulle slæbe dine tæpper ud fra hjemmet og hen til en tæpperenser. Vi kommer nemlig hjem til dig og tager hånd om tæppet lige dér, hvor det ligger. Det kan vi gøre, lige når det passer dig, og du skal kun være der til at lukke os ind, og så klarer vi resten.

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores tæpperens

Har du spørgsmål til, hvordan damprens af tæpper fungerer? Eller vil du have en pris på at få renset et tæppe, du har liggende derhjemme? Så ring til os på telefonnummer 21 95 18 05 eller skriv til os på mail kjregnskab@kfjp.dk. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og udformer et tilbud på netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk