​Hjemmeservice

Hjemmeservice – rengøring, oprydning og anden praktisk hjælp

Vi hjælper dem der mangler tid og overskud

Har du eller en du kender svært ved at samle energi og overskud til at få gjort rent og ryddet op derhjemme? Så kommer KJFMultiservice gerne og hjælper med det. Vi arbejder med hjemmeservice for borgere, der af den ene eller anden årsag har svært ved at samle sig om rengøring, oprydning og andre praktiske gøremål i hjemmet.

Fra vores adresse i Thisted kører vi rundt i hele lokalområdet, og vi hjælper derfor blandt andet til i husstande i Jammerbugt og Holstebro. Vores hjemmeservice bygger på en imødekommende tilgang, og vores hjælp er derfor tilpasset til den enkelte borgers behov.

Bredt udvalg af ydelser til hjemmeservice

Når vi hjælper med hjemmeservice, kan det være i form af flere forskellige ydelser. Vi hjælper blandt andet med en grundig almindelig rengøring, der dækker over støvsugning, gulvvask og aftørring af overflader for støv. Dertil kan vi hjælpe med andre huslige pligter, herunder oprydning, affaldshåndtering samt at rede sengen.​

I vores arbejde med hjemmeservice ønsker vi at hjælpe de borgere, der ikke selv har mulighed for at varetage de forskellige huslige opgaver. Vi er derfor også altid smilende, venlige og respekterende, når vi er hjemme for at hjælpe folk. Så er det nemlig altid en behagelig oplevelse at have en af vores ansatte forbi.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores hjemmeservice indebærer, eller vil du bestille hjælp til at gøre rent og rydde op hjemme hos dig selv, eller en du kender? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Når du har fortalt os om, hvad du ønsker vores hjælp til, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven, så vi kan komme godt i gang med arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk