Flytterengøring

Vi klarer flytterengøringen for dig

Skal du have hjælp til at gøre grundigt og professionelt rent i lejligheden, du flytter ud af?

Hvis du står og skal til at flytte ud af en lejlighed, så kan du trygt overlade opgaven med flytterengøring til KJFMultiservice. Vi sørger for en grundig og professionel rengøring af lejligheden, så du roligt kan regne med, at udlejer bliver tilfreds med det endelige resultat.

Vi tilbyder en komplet flytterengøring

I de fleste lejeboliger fremgår det af lejekontrakten, at lejemålet skal være pænt og rent, når lejer flytter ud. Hvis ikke dette er gjort ordentligt, kan det således være noget, man skal betale for med sit depositum.

Ved at lade os klare flytterengøringen for dig, kan du være sikker på, at lejligheden står fuldstændigt pletfri, når der skal afholdes fraflytningssyn. Vi rengør ned i hver eneste afkrog, så der ikke er noget at sætte en finger på efterfølgende.

Vores flytterengøring kan involvere alt lige fra at fjerne kalk fra fliser til at støvsuge og vaske gulvene. Vi tager hånd om præcist de rengøringsopgaver, du ønsker, og for os er ingen opgave hverken for stor eller lille.

Vi indgår også en klar aftale fra starten, så du ved præcist, hvad du betaler for, og kan forvente et tilfredsstillende resultat, der står klar til aftalt tid.

Ring eller skriv til os for at høre mere

Hvis du overvejer at lade et professionelt rengøringsfirma klare flytterengøringen for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så fortæller vi gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og vi giver dig gerne et tilbud på din opgave. Du kan ringe til os på 21 95 18 05 eller skrive på mail kjrengoring@kfjp.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk