Græsslåning

Vi hjælper med græsslåning hjemme ved dig

Få en flot og velplejet plæne med vores hjælp.

Græsslåning kan for mange være en sur pligt, der skal tages hånd om. Derfor står vi hos KJFMultiservice til din rådighed. Vi ønsker nemlig at give dig en hånd med dine hjemlige pligter, og vi kan derfor også hjælpe dig med græsslåning derhjemme.

Med vores hjælp kan du således nyde synet af en flot og velplejet græsplæne, uden du selv skal ud med græsslåmaskinen. Vores fornemmeste opgave er nemlig at hjælpe dig med at holde hele dit hjem pænt og ordentligt og give dig mere tid og overskud i din hverdag.

Få en flot nyslået græsplæne

Hos KJFMultiservice har vi igennem mange år hjulpet utallige af vores kunder med græsslåning. Du kan derfor roligt regne med et flot resultat af din nyslåede græsplæne, der kan konkurrere med selv de flotteste på vejen.

Foruden græsslåning kan vi også være behjælpelige med hækklipning og andre former for haveservice. Vi kommer derfor gerne forbi og tager hånd om hele din have, hvis du ønsker det.

Lad os hjælpe dig med din plæne - kontakt os i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 21 95 18 05 eller mail kjregnskab@kfjp.dk, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på at få slået græsset derhjemme. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at holde en nydelig have og græsplæne.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk