Rengøring af møbler

Rengøring af møbler i alle materialer

Professionel hjælp til rensning, rengøring og pleje af dine møbler.

Har du opdaget en stor plet på din sofa? Eller kunne du tænke dig at få renset betrækket på en lænestol? Uanset hvilken form for rengøring af møbler du ønsker hjælp til, så kommer vi hos KJFMultiservice gerne ud til dig.

Vi renser nemlig alle former for møbler i al slags stof, læder og andre materialer. Med vores effektive møbelrengøring kommer dine møbler til at se ud, som havde du netop købt dem.

Vi kører ud til dig og rengør dine møbler

Vi ønsker at gøre processen så nem for dig, som overhovedet muligt. Derfor skal du selvfølgelig ikke selv til at bære møblerne ud af dit hjem og hen til din lokale møbelrenser - vi kommer nemlig hjem til dig og klarer opgaven.

Det er nemt og overskueligt, og vi kommer selvfølgelig, når det passer ind i din travle hverdag, så det ikke bliver til besvær for dig.

Vi sørger for, at dine møbler bliver både effektivt og skånsomt gjort rent. Med moderne udstyr og kvalitetsrengøringsmidler behandles dine møbler med stor nænsomhed og bedst muligt i forhold til materialerne.​​

Fortæl os om dine behov for rengøring af møbler

Hvis du har et eller flere møbler, der trænger til en grundig rengøring, så kontakt os meget gerne. Du kan ringe til os på 21 95 18 05 eller skrive på mail kjregnskab@kfjp.dk. Så kan vi få en god snak om dine ønsker, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk