Fliserens

Professionel rensning af dine fliser.

Fliserens til terrasser og indkørsler

Forny dine flisers udseende med vores hjælp

Er fliserne på din terrasse eller i din indkørsel triste og beskidte at se på? Men har du ikke lyst til at bruge en masse penge på at få lagt helt nye fliser? Så bør du overveje at få foretaget en professionel fliserens – og her kan KFJMultiservice hjælpe dig.

Vi har i årevis hjulpet mange kunder i Thisted, Holstebro og Jammerbugt med at rense og pleje deres flisebelægninger, og vi har derfor prøvet det meste inden for fliserens. Med vores erfaring kan vi derfor hjælpe dig med at få dine gamle fliser til at se nye ud igen, uden at du behøver bekymre dig om skader eller misfarvning.

Hvad tilbyder vi inden for fliserens?

Har du problemer med, at der dannes alger på fliserne på din terrasse, eller er din indkørsel ramt af flisepest? Fliser kan være utroligt svære selv af rengøre, og det er nærmest umuligt at få fjernet alger og flisepest, hvis ikke man har det helt rigtige udstyr. Det har vi heldigvis hos KFJMultiservice, og vi kan derfor tilbyde en professionel og effektiv fliserens.

Vi leverer fliserens til både private og erhvervskunder, og vi kan derfor hjælpe med at rense både større og mindre flisebelægninger. Vi hjælper blandt andet mange sommerhusejere og -udlejere, der har en flisebelagt terrasse ved sommerhuset, som trænger til en grundig behandling.

Kontakt os og få genskabt dine flisers flotte udtryk

Lad os genskabe dine flisers flotte udtryk med vores professionelle rensning af fliser. Kontakt os og fortæl os om dine behov, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på din opgave. Vi tager også gerne en god indledende snak om dine behov, så vi finder frem til den løsning, der passer bedst til dig.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk