Hovedrengøring

Hovedrengøring ved professionelt firma

Vi tager hånd om hovedrengøringen for dig!

Trænger dit hjem til en god og grundig hovedrengøring? Så er vi ved KJFMultiservice klar til at hjælpe dig.

Med vores hovedrengøring kommer vi helt ind i samtlige kroge af dit hjem, som normalt ikke tages ved den almindelige rengøring. Her rykker vi møblerne ud, så væggene kan blive vasket og panelerne tørres af. Intet område af dit hjem bliver overset, og der vil således ikke være en plet at finde, når vi har været forbi.

Vi gør rent når du har brug for det

I vores arbejde med hovedrengøring, er det dine ønsker og behov, der styrer vores service. Du bestemmer nemlig helt selv, hvor ofte vi skal komme forbi og gøre hovedrent. Vi kan derfor også komme forbi, når det passer dig, og det kan både være en enkelt opgave eller en fast aftale om en årlig, halvårlig eller endnu hyppigere hovedrengøring.

Med vores hjælp til hovedrengøring kan du nyde godt af et fuldkomment rent hjem, uden du selv skal bruge timevis på det. Vi ønsker nemlig at gøre din hverdag lettere for dig, så du kan bruge din fritid på at slappe af.​

Kontakt os og få en tilpasset løsning

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med hovedrengøring, eller hvis du vil have tilpasset en løsning til dine rengøringsbehov, så kontakt os meget gerne på 21 95 18 05 og få et uforpligtende tilbud. Det kan du også ved at skrive til vores mail kjregnskab@kfjp.dk eller kontakte os via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk