Rengøring af biler

Rengøring af biler​ - indvendigt og udvendigt

​​​Vi kommer hjem til dig og rengør din bil hurtigt og nemt.

Står du med en beskidt bil, som du ikke gider til at have med på vaskehal eller bruge en hel weekendeftermiddag på at få gjort ren? Så er der heldigvis hjælp at hente. Hos KJFMultiservice kommer vi nemlig gerne hjem til dig og gør hele din bil ren for dig - både udvendigt og indvendigt.

Hvis skidt, snavs og skrald har hobet sig op, kan du derfor trygt kontakte os. Vi kommer ud på din adresse for at gøre det så overskueligt og bekvemt for dig, som muligt, og så du hurtigt kan komme til at nyde godt af en dejlig og helt pletfri bil.​

Vi tilbyder høj kvalitet og personlig service

For os er det vigtigste altid at levere både utroligt høj kvalitet i vores arbejde og en personlig og imødekommende service. Vi ønsker nemlig, at du skal få den bedst mulige oplevelse, når du vælger os til at rengøre din bil

​Derfor skræddersyer vi også en løsning ud fra dine behov. Uanset om din bil skal rengøres hjemme i din garage eller på parkeringspladsen ved dit arbejde, så kommer vi, når du har brug for det.

Dertil benytter vi os udelukkende af skånsomme rengøringsmidler og kvalitetsudstyr, der sikrer din bil en fantastisk behandling. Her er du således altid sikret, at din bil behandles ordentligt af personer, der ved hvad de laver.

Skal vi komme ud og rengøre din bil?

Hvis du vil høre mere om vores priser på rengøring af biler, eller hvis du vil bestille en tid til at få renset din egen bil, så skal du endelige bare ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 21 95 18 05 eller mail kjregnskab@kfjp.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt og besvarer med glæde alle dine spørgsmål.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk