Haveservice

Lad os hos KJFMultiservice stå for din haveservice.

Vi hjælper med professionel haveservice

Hold en pæn og nydelig have

Trænger hækkene i din have til at blive klippet til, eller er du træt af at bruge tid på at slå græsplænen hele tiden? Uanset hvilken form for havearbejde, du ønsker hjælp til, så er KJFMultiservice et oplagt valg for dig. Vi tilbyder nemlig professionel haveservice, så du kan bruge weekenden på at slappe af og lave de ting, der er vigtige for dig – i stedet for udmattende havearbejde.

Vores haveservice kan skræddersyes til mange forskellige former for udearealer. Vi arbejder derfor for både private og erhvervskunder, og vi kan pleje grønne arealer i private haver, ved sommerhuse samt uden for virksomheder og institutioner. Vi tager ud til haver og grønne områder i og omkring Thisted, eksempelvis i Holstebro og Jammerbugt.

Hvad tilbyder vi inden for haveservice?

Det kan være udfordrende at finde tid til at passe haven, og nogle gange har man bare brug for en ekstra hånd. Det er netop det, vi ønsker at gøre med vores haveservice. Ved at tage grundigt hånd om dit havearbejde for dig, kan du nyde godt af en pæn og velplejet have – uden selv at skulle bruge en masse tid og energi på det.​

Vores haveservice kan tilpasses ud fra dine behov, og den kan blandt andet inkludere hækklipning, græsslåning, oprydning af haveaffald og lignende. Dertil tilbyder vi også fliserens, hvis du vil have rengjort fliserne i samme ombæring, som vi slår græsset.

Skal vi hjælpe dig med din have? Kontakt os i dag

Skal du tage det første skridt mod en flottere og mere velplejet have? Så står vi klar til at hjælpe dig med vores haveservice. Kontakt os derfor gerne, hvis du kunne tænke dig et tilbud på at få en af vores medarbejdere ud til at kigge på dit havearbejde, eller hvis du vil høre mere om vores forskellige ydelser.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk