Privatrengøring

Vi udfører rengøring for private.

Hold dit hjem pænt og rent med privatrengøring

Få mere tid med hjælp til rengøringen derhjemme

Har du svært ved at finde tid til rengøring i en travl hver dag? For mange er rengøringen derhjemme en sur pligt, men samtidig ønsker man ikke at leve i et hjem, hvor støvet samler sig i hjørner og afkroge. Derfor er vi ved KJFMultiservice klar til at tage os af rengøringen af dit hjem, så du i stedet kan bruge din tid og overskud på de ting, der gør dig glad.

Vi tilbyder nemlig privatrengøring med flotte og fuldstændigt pletfri resultater. Vi har adresse i Thisted men kører ud til private boligejere i et større område, og vi har eksempelvis kunder fra Jammerbugt og Holstebro. Er du klar til at overlade støvsuger, karklude og gulvmoppe i professionelle hænder? Så er KJFMultiservice klar til at gribe opgaven.

Hvad tilbyder vi inden for privatrengøring?

KJFMultiservice tilbyder en komplet pakke inden for privatrengøring. Vores tjenester inkluderer alt fra almindelig rengøring til specialrengøring som vinduespolering, rengøring af tæpper og hovedrengøring. 

 

Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og vi tilpasser vores rengøringsplaner ud fra dine behov. På den måde bestemmer du helt selv, hvornår vi kommer forbi, hvor ofte du ønsker rengøringshjælp, og i hvilket omfang du ønsker at få gjort rent fra gang til gang. Vi tilbyder desuden også sommerhusrengøring, hvis du skal have hjælp til at holde dit sommerhus pænt og rent – hele året rundt.

Alle vores ansatte har flere års erfaring fra branchen og er derfor dygtige til deres arbejde. Det gælder både i forhold til at levere en grundig og dybdegående rengøring, men også at de altid er smilende og imødekommende over for dig og respekterer dit hjem.

Tag det næste skridt mod en renere hverdag

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med privatrengøring hjemme ved dig. Så kan du også høre mere om vores priser og få skræddersyet et tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 21 95 18 05
​eller skriv en mail til: kjregnskab@kfjp.dk